Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü , tüm Türkiye’de olduğu gibi Silifke’de de düzenlenen çeşitli etkinlik ve ziyaretler ile kutlanıyor

Silifke İlçe Emniyet Müdürü Kadir Aşkın, Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla , Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç ve Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz’ı makamlarında ziyaret etti.
Kaymakam Aslaner, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek , Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Aslaner gerçekleştirilen ziyarette ,”Emniyet Müdürlüğümüz ilçemizde asayişi sağlamanın yanı sıra vatandaşımızın huzurlu bir şekilde yaşaması adına başarılı çalışmalara imza atarak halkımızın takdirini kazanmıştır. Gece gündüz demeden fedakarca can ve mal güvenliğimiz için çalışarak halkımızın gönlünde müstesna bir yer edinen Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarının 177’nci yılını nezdinizde kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Silifke İlçe Emniyet Müdürü Kadir Aşkın beraberinde Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği, Motorsikletli Polis Timleri Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği personeli ile birlikte Silifke Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Müdür Aşkın ve görevli polis memurları günün anlam ve önemi ile ilgili öğrencilerle sohbet etti, pasta kesildi ve çeşitli hediyeler verildi. 177’nci kuruluş yıl dönümü kapsamında Çilek Kokusu Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezi öğrencileri de İlçe Emniyet Müdürü Kadir Aşkın’ı Makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir