Başkan Turgut, Zabıta Haftası’nı Kutladı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, zabıta personelinin haftasını kutladı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Turgut, Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve Başkan Yardımcısı Rahile Demren ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, zabıta personeline moral ve destek verdi.

Başkan Turgut, zabıtanın toplumsal düzeni sağlamak ve vatandaşların daha güvenli bir ortamda yaşamasını temin etmek noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Ziyarette yaptığı konuşmada, zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesi olduğunu belirterek, “Zabıta teşkilatımız, yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamaktadır. Kentsel gelişimimize katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Başkan Turgut, Silifke Belediye Zabıtası’nın 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını ve hizmet kalitesini sürekli artırma hedefiyle dinamik bir personel yapısına sahip olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasını sağlamak için çalışan zabıta teşkilatımıza olan güvenimiz tamdır. Yayaların rahatça dolaşabildiği, kaldırım işgallerinin olmadığı, hurdacılığın tamamen temizlendiği bir Silifke hayalini gerçekleştirme yolunda en büyük yardımcılarımız sizlersiniz. Sizlere bu anlamlı katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve Zabıta Haftanızı içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Zabıta Müdürü Mehmet Ali Ünlü ve zabıta personeli, Başkan Turgut ve başkan yardımcılarına yapılan ziyaret ve destekleri için teşekkürlerini iletti. Müdür Ünlü, “Bu tür ziyaretler, moral ve motivasyon açısından bizler için çok önemlidir. Başkanımızın ve ekip arkadaşlarının desteğiyle, Silifke’de daha güzel ve düzenli bir şehir yaşamı için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Turgut’un zabıta personeline verdiği destek ve moral, hem zabıta teşkilatını hem de vatandaşları olumlu yönde etkileyerek, ilçede daha huzurlu ve düzenli bir yaşam alanı oluşturma hedefini pekiştirmiş oldu.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir