Avcı, “Her zaman ve şartta Silifke’mizin yanındayız”

İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı A.Sadık Avcı ve heyeti, Silifke Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, “Silifke Yoğurdu”nun  Coğrafi İşaret Belgesi’ni almaya hak kazanmasında emeği, çalışması olan yönetim kurulunu tebrik etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, “İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) her zaman yanımızda, devamlı başkanımızla diyalog halindeyiz. İSTSİDER İstanbul’da öğrencilerimiz başta olmak üzere Silifkelilere sahip çıkıyorlar, destekliyorlar. Dernek yönetimi ve dernek üyeleri, çalışmaları ile gurur duyuyoruz. İnşallah hep birlikte Silifke’mizin daha iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Çömlek, bakır çingil ve plastik çingilde satılan Silifke yoğurdu Silifke çileğinin ardından, “Silifke Yoğurdu”nun tescil işlemi tamamlanarak Coğrafi İşaret Belgesi’ni almaya hak kazandığını ve bu konu üzerinde de bir yıldır çalıştıklarını ve sonuca ulaştıklarını belirten Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, “Silifke’mizin markalaşması ve bilinirlik düzeyinin artması hususuna büyük önem veriyoruz. Silifke çileğinin ardından ’Silifke yoğurdu’ tescil işlemi tamamlanarak Coğrafi İşaret Belgesi’ni almaya hak kazandık. Bu tescilimiz artık Silifke’nindir. Sıradaki hedefimiz, sahip olduğumuz değerlerimizin Avrupa Birliği Coğrafi İşaret listesinde yer almasıdır. Silifke’mizin markalaşması yönünde çalışmalarımızda İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği ile de çalışmalarımız olacak. Dernek Başkanımız A.Sadık Avcı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen bişeyler olursa her zaman derneğimizin yanındayız.”dedi.

HAYIRLI OLSUN

Silifke Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerini coğrafi işaretler alınmasında emeği geçenleri tebrik eden İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı A.Sadık Avcı, “İstanbul’da yaşasak, çalışmalar yapsak ta bir elimiz, gözümüz, ayağımız Silifke’de oluyor. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Adıyla, tadı ve lezzetiyle, türkülere konu olan “Silifke Yoğurdu”nun Coğrafi İşaret Belgesi’ni alınmasından dolayı mutluyuz. Bu konuda emek, zaman harcayan Silifke Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. İnşallah Silifke’miz her alanda marka bir şehir olur. Dernek olarak ta her zaman Nurettin Başkanımızın yanındayız. Hepimizin ortak paydası Silifke. İnşallah Silifke’miz el birliği ile daha iyi yerlerde olacak.”dedi.

Ziyarette, İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı A.Sadık Avcı, İSTSİDER adına Başkan Nurettin Kaynar’a plaket verirken, Silifke Ti’caret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar’da Dernek Başkanı A.Sadık Avcı’ya plaket verdi.

ŞENEL GIDADA ZİYARET EDİLDİ

Yoğurt üreticisi Şenel Gıda sahibi Zekeriya Şenel’e de ziyarette bulunan İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı A.Sadık Avcı ve heyeti, Silifke yoğurdunun da tadına baktılar.

Silifke’nin tanıtımına ve yoğurt ürününde yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik eden İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı A.Sadık Avcı, “Genç girişimci Zekeriya Şenel kardeşimiz Silifke’nin yoğurdunu her yerde tanıtıyor, emek harcıyor. İnşallah çalışmaları ile daha iyi yerlerde olur. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

İSTSİDER üyelerinin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Yoğurt Üreticisi Zekeriye Şenel ise, “Yoğurdumuzun coğrafi işaret tescili Silifke’mize hayırlı olsun. Bu büyük bir mutluluk ve artık Silifke yoğurdu Silifke’nin markasıdır. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemizde ve yurt dışında Silifke yoğurdunun tek markası Silifke olacak. Biz de kendimizce Silifke’mizi tanıtmaya çalışıyoruz. Silifke yoğurdu, artık bir değerimiz, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyarette, İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı A.Sadık Avcı, İSTSİDER adına Yoğurt üreticisi Şenel Gıda sahibi Zekeriya Şenel’e plaket verdi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir