Katili sevgilisi çıktı

Mersin’in Erdemli ilçesinde, matematik öğretmeni Devrim Emir’in (47) yazlık sitesinde cesedi bulundu. Korkunç cinayetin şüphelisi, Emir’in sevgilisi Murat O. (46), Konya’da yakalandı. Murat O. ifadesinde suçunu kabul ederken, Emir’in cenazesi memleketi Karaman’a gönderildi.

25 Ağustos’ta yaşanan olayda, Emir’in yaşadığı daireden gelen kötü koku üzerine komşuları jandarmayı bilgilendirdi. Kapısı çilingirle açılan dairede Emir’in bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunduğu belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Emir’in cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Jandarma, Emir’in cinayet şüphelisi olarak belirlediği Murat O.’nu yakalamak için çalışma başlattı. Murat O.’nun, Emir’in cesedinin bulunduğu semtteki bir pansiyonda 5 gün boyunca kaldığı ve Emir’in kredi kartını kullanarak alışveriş yapıp para çektiği belirlendi. Şüpheli, Konya’da düzenlenen operasyonla yakalandı ve suçunu itiraf etti. Murat O. Erdemli’ye getirilerek ifadesi alındı, ardından adliyeye sevk edildi. Devrim Emir’in cenazesi ise toprağa verilmek üzere Karaman’a gönderildi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir