Buray, Silifke Festivali’nde Sevenleriyle Buluştu

Şarkıcı Buray, Silifke Belediyesi tarafından bu yıl 51.’si düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahne aldı.

            Sevilen şarkılarıyla ve eşsiz sahne performansıyla milyonların sevgilisi haline gelen ünlü sanatçı Buray, Silifke’de 51.’si düzenlenen Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali’nin ikinci gününde sahne alarak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

            Göksu Parkı Festival Alanı’ndaki konserde, hayranlarıyla buluşan Buray, sevilen şarkılarını geç saatlere kadar seslendirirken, konser alanını dolduran müzikseverler, gece boyunca tüm şarkılara telefon ışıklarını açarak eşlik etti.

            ‘Olmuşum Leyla’, ‘Aşk mı Lazım’, ‘Alaz Alaz’ şarkılarını seslendirerek büyük beğeni toplayan sanatçı, enerjik sahne şovlarıyla da dikkat çekti. Hem duygusal hem de hareketli parçalarıyla her kesimden dinleyiciyi kendine hayran bırakan Buray, Silifke konserinde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sosyal etkinliklerimiz devam edecek
           
Silifke Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok hizmeti hayata geçirdik. Her daim halkımızın hizmetindeyiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerimiz aralıksız devam edecek. 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizi coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz’ dedi.

Buray, ‘Çok güzelsin Silifke’

            Silifke’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten genç şarkıcı Buray, ‘51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz kutlu olsun. Burada ve Silifke’nin siz sıcak insanlarıyla bir araya gelmek çok güzel.Bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz. Çok güzelsin Silifke’ diye konuştu.

            Sanatçı Buray’a konser sonrası Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından plaket takdim edildi.

            1 Eylül’de başlayan 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali, konserler, ses yarışmaları, dans ve halk oyunları gösterileri, sergiler gibi etkinliklerle 6 Eylül’e kadar devam edecek.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir