Silifke’de Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, bütün öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.

            Silifke’de öğrenciler için ders zili çaldı, yeni eğitim öğretim yılı başladı.Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, beraberinde İlçe Kaymakamı ve protokol üyeleriyle birlikte, Göksu İlkokulu’nda düzenlenen törene katılarak, yeni eğitim öğretim yılının ilk zilini çaldı.

            Göksu İlkokulu’nda düzenlenen törende, eğitim öğretim yılının başlaması öncesinde 4 askerin şehit olması sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Başkan Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak eğitime desteğimiz sürecek’

            Başkan Mustafa Turgut, ‘Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışan öğretmenlerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. İnşallah yeni eğitim ve öğretim yılının yeni döneminde öğrencilerimiz başarılarını daha da artıracak, ailelerine, öğretmenlerine ve bizlere daha büyük gururlar yaşatacaklardır. Okul öncesinden üniversiteye bütün öğrencilerin iyi eğitim almaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için belediyemiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elinden geleni yapmaya devam edecektir. Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Belediyemiz, aynı anlayışla çalışmalarını bundan sonra da sürdürecektir. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin, velilerin; sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir